Vážení zákazníci, v současné době probíhá stěhování do nového skladu. Objednávky budeme moci vyřídit od 1.9.2024. Děkujeme za pochopení.

Jak vybrat adventní svícen

vyber adventniho svicnu banner

 

Adventní svícen? Ano důležitá součást vašich krásných domovů a to nejen u sváteční večeře, ale během celého adventu. Dnes vám chci poradit s výběrem toho správného svícnu a nebo dát třeba i tip jak svícen doladit.

Ačkoliv se to nezdá tak nejkrásnější období v roce, Vánoční svátky, se krůček po krůčku blíží a je lepší být připravena.

Letošní kolekce zima 2023 se opravdu povedla a jsem ráda, že v mé nabídce najdete krásné kousky, ale pojďme se nyní zaměřit právě na adventní svícny. Samozřejmě bude vždy záležet na vašem vkusu, barvách interiéru a stylu. Představme si nejprve svícny, které lze dále dekorovat.

 

promena adventniho svicnu banner

 

Na obrázku výše vidíte ukázku toho jak můžete krásně a jednoduše nadekorovat adventní svícen. Stačí pár šišek, nějaká ta větvička chvojí a pár bobulí a najednou z typicky skandinávského adventního svícnu máme krásný tradiční kousek, který vytvoří krásnou večerní atmosféru. Určitě můžete dekorovat podle vaší fantazie a svého vkusu. Použít lze i další dekorační materiály jako stuhy, kamínky a samozřejmě různé typy a barvy svíček. Tento černý kovový svícen najdete zde: ČERNÝ SVÍCEN a svíčky můžete vybírat podle svého vkusu zde: VYBRAT SVÍČKY      

 

adventni svicny banner

Výběr vhodných svícnů k dekorování najdete zde: VÝBĚR SVÍCNŮ

 

Mnoho z vás preferuje ovšem adventní svícen kde jen zapálíte svíčky a je to. Samozřejmě i na vás jsem letos při výběru Vánoční kolekce myslela a tady již vybíráme podle stylu. V nabídce najdete adventní svícny různých stylů, barev, provedení a samozřejmě i podle typu svíček. Nevím jak vy, ale já když vybírám svícen domů, tak je to vždy na první dobrou. Musí mi prostě padnout do oka a věřím, že vám nějaký krásný adventní svícen z mé nabídky padne do oka také. Pojďme na malou ukázku.

 

svicny banner

 

Opět pestrý výběr. Letos jsem vybrala převážně kovové svícny, které se hodí do každého domova a zvolila jsem jednoduchý styl. Třeba svícen Hallstatt mi učaroval svým jednoduchým a přitom netradičně tradičním stylem. A jelikož víte, že domečky máme u nás rádi, tak tento svícen letos bude zdobit náš domov v ten krásný adventní čas. Už teď se moc těším až večer na první adventní neděli svícen zapálím a určitě vám na našem Facebooku ukážu i fotku jak krásně vypadá zapálený. Prohlédnout si adventní svícny můžete zde: ADVENTNÍ SVÍCNY

 

Věřím, že jsem vás aspoň trochu inspirovala a bude se vám lépe vybírat nový adventní svícen na ten krásný vánoční čas a budu ráda když se semnou podělíte i o fotky jak to svícnům z Deejada.cz sluší u vás doma.

 

Přeji Vám krásné podzimní dny a budu se opět těšit u dalšího článku.

 

Vaše Lída

majitelka